'Opvang.info' is een nieuwe portalwebsite, gericht op de kinderopvang.
De website is interessant voor de volgende drie doelgroepen:

Ouders op zoek naar kinderopvang
'Opvang.info' geeft ouders gratis de mogelijkheid om te zoeken naar kinderopvangcentra in de buurt.
Dit kan door een regio op de kaart te kiezen, of door direct een plaatsnaam in te typen. Via verschillende dochterpagina's kan direct op de gewenste opvangsoort worden gezocht, bijvoorbeeld 'peuter.opvang.info' voor peuterspeelzalen en 'kinder.opvang.info' voor kinderdagverblijven. Van alle opvangcentra zijn de adresgegevens en het telefoonnummer op te vragen. Een groeiend aantal opvangcentra heeft bovendien een uitgebreid profiel beschikbaar.

Kinderopvangcentra
De meeste kinderopvangcentra in Nederland zijn al op 'Opvang.info' te vinden met adresgegevens en telefoonnummer. Opvangcentra kunnen zich ook gratis aanmelden met een profiel. Hierdoor kan extra informatie over het opvangcentrum worden getoond, in de vorm van overzichtelijke icoontjes. Ook kan er een korte omschrijving worden gegeven.
Voor kinderopvangcentra die nog meer met Internet willen, biedt opvang.info de MiniSite. Dit is een kleine website met een vast opmaakprofiel. Hierop kunnen foto's en alle benodigde informatie over het opvangcentrum worden getoond. Meer informatie vindt u onder MiniSites.

Adverteerders
Steeds meer ouders en kinderopvangcentra weten 'Opvang.info' te vinden. Hierdoor ontstaan interessante adverteermogelijkheden. Niet alleen omdat er specifieke doelgroepen komen (ouders met kinderen van diverse leeftijdsgroepen en opvangcentra), maar ook omdat er per regio geadverteerd kan worden. Kijk onder adverteren voor meer informatie!