'Opvang.info' biedt u verschillende mogelijkheden om te adverteren op de site.
Steeds meer ouders en kinderopvangcentra weten 'Opvang.info' inmiddels te vinden. Het biedt u als adverteerder de unieke mogelijkheid om de volgende doelgroepen te bereiken:

- Ouders met kinderen van diverse leeftijdsgroepen
- Kinderopvangcentra

Bovendien biedt 'Opvang.info' u de mogelijkheid om per doelgroep en/of specifiek regionaal te adverteren. Hierdoor bereikt uw boodschap ook echt uw doelgroep: de mensen in uw bedrijfs- of organisatieomgeving.
U kunt adverteren doormiddel van een banner. Op basis van uw wensen wordt door ons team een passend advies gegeven. De tarieven zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Per doelgroep adverteren
U kunt, indien gewenst, alleen op een specifieke dochterpagina van 'Opvang.info' adverteren. Bijvoorbeeld alleen op 'peuter.opvang.info'. Hierbij bestaan mogelijkheden voor zowel landelijk als regionaal adverteren.

Landelijk adverteren
U kunt adverteren op alle regio's van 'Opvang.info'. Uw advertentie wordt wisselend met andere advertenties getoond op alle pagina's van de specifieke dochterpagina of gehele site.

Regionaal adverteren
U kunt een selectie van regio's opgeven waar uw advertentie zichtbaar wordt. U kunt zich specifiek op de regio richten waar uw klanten zich bevinden en bereikt daarmee een optimale benadering van uw doelgroep.


Wilt u meer informatie over het adverteren op 'Opvang.info', stuur dan uw vraag naar adverteren@opvang.info. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!